Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Tak tau nak letak tajuk apa…

Leave a comment

Asalammualaikum…

Apa khabar semua murid2 cekgu?ada sehat?Alhamdulillah semua sehat dan ceria nampaknya…Peperiksaan UPSR yg bocor tu camno? Dah boleh merdeka sekarang..kesian bebudak ni…marah sgt saya dgn kebocoran ni almaklumlah anak saya Syasya pun ambil ujian ni…Walaupun yg mengambil ujian tu Syasya tapi mamanya pun poning kepalo…yalah kita ni kan guru part time dia…balik keroje terus ngajar dia…siap ambik cuti semato2 nk ngajar dio…tup tup..(tup,tup ya bukan tap,tap) kena buat balik sobab bocor…naik hangin I dgn asben I…you know…
Nak salahkan sapo ni? harap2 lepas ni x ada lagilah kertas2 bocor ni…membuang masa dan tenaga dibuek nyo…

 

oklah…kita tinggalkan dulu bab soalan bocor tu…boleh I tnya knpa tiba2 you nak tulis balik/Ingatkan u dah termerajuk ke hapa…sebonar eai camni hah…asben I yg hensem tu suh check email pasal brg yg dia jual kat Mudah tu..dah kuar ke belum…so I pun check lah email I…check punya check adalah I terjumpa satu email dari sorg hamba Allah ni namanya..sapo ya…nanti jap…nama dia ada ala2 Itali gitu Don Charisma…berkarisma org dia agaknya…he he he….barulah I teringat pd blog I yg x seberapa ni…ada lagi blog ni..keciannya dpt tuan mcm saya ni…anyway tima kacehlah pd pembaca2 yg setia atau yg kebetulan terjumpa blog ni…byk coment2 yg saya tak balas…minta maaflah byk2 ya..kpd Kasturi,Zue Yaakob,Aishah Osman.Irney Zaireena,Lis,Hafsah,Wakaka cruw,Zainul,Zuliomar, Anis,Ct,Khadijah Abu Bakar where ever u are,…thank u VERY MUCH..without you who am i…ececeh….

so begitulah flashback saya…..

 

Jom kita dgr lagu Jemu dari kumpulan May..semoga terhibur….

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s