Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Yeaahh….

Leave a comment

Yeaah…..

Berjaya jugak saya nak letak widget ceramah Ustaz Azhar Idrus…ustaz yang popular dewasa ni…Alhamdulillah….Daripada saya letak widget2 yang tak berfaedah,lebih baik saya letak widget video ceramah Ustaz Azhar…sambil tgk blog saya sambil dengar ceramah…kan cantekk gitu…dunia dpt dan yg penting ilmu akhirat pun dapat…pertama kali saya dgr ceramah ustaz Azhar secara live adalah semasa sambutan tahun baru 2012…ceramahnya diadakan di Shah Alam…mak datuk…ghamai nya orang …masyallah…khabarnya dlm 80 ribu orang…ramai kan…saya tak tau lah camno diaorang kira…wallahualam…kalau ada kerusi bolih gak tau kan..ni masing2 bawak tikar…duduk atas padang…tak kisahlah 80 ribu ke..brape ribu ke tapi yg penting gandingan ustaz Azhar dan zizan raja lawak memang best…ada chemistry gitu….tak membosan kan…gelak2 jugak tapi tak adalah gelak sampai tak ingat donia…dpt jugaklah saya tgk muka ustaz azhar ni….sanggup saya n famili pergi blakang pentas tunggu ustaz azhar ni keluar dari khemah persembunyiannya…sebaik saja dia keluar, tu dia…dah macam artis plak bila ramai yg nak ambil gambar ustaz… fuuh..best,best..suami saya pun dptlah snap gambar ustaz dari dekat…’ustaz2,pandang sini ustaz saya nak ambik gambar ustaz’…ala2 photographer profesional aje lagak asben I…klik sana,klik sini…ehwah..saya pun tersenyum lebar lah..puas hati lah sebab asben dpt ambil gambar ustaz…wah..ni mcam boleh masuk dlm pesbuk ni…biar semua friend tau…puas ati oii..bukan senang nak ambil gambar ustaz..taappiii….muaahhh….gambar semuanya blurrr…..dah macam apa plak muka ustaz azhar…ada mata kat idung,ada idung kat mata…..aduwai…my asben,my asben…awat lagu ni..tu lah,nak eksyen sgt sampai nak masuk dlm pesbuk..tulah kan riak lah tu….tapi sib baiklah ada satu gambar Ustaz Azhar yg clear sikit..tu lah gambar pengarang jantung,intan payung…aduhai….

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s