Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Bye,bye,handphoneku…

Leave a comment

Salam,
Selama 7 tahun ia berada dlm gengaman tangan saya,selama 7 tahun saya letak dalam handbag saya,selama 7 tahun juga ia setia di mengikut kemana jua saya pergi,dan selama 7 tahun jugalah dah banyak kali jatuh terlepas dari genggaman saya,akhirnya handphone saya dgn sedihnya bersara dari memberi khidmatnya pada saya…tanggal 1 Muharam yang lepas,dgn sedihnya saya membuka simcard saya dan meletakannya kedlm handphone baru saya Nokia E63 yang baru aje saya beli….hu,hu,hu….dan dgn sedihnya saya letakkannya diatas almari sebagai tanda penghormatan saya terhadap jasa2nya selama ini…bye,bye,sayonara,handphoneku…jasamu akan tetap ku kenang …sedey ni tapi dlm hati happy sangat sbab dapat handphone baru…nak kata baru tak jugak,,,saya beli dari anak sedara saya…kira barulah tu,kan,kan,kan…Ingatkan nak trade-in aje h/p lama saya tu tapi bila tanya nyonya kedai h/p dia boleh bagi 30 ringgit aje…woi,nyonya,saya beli mahal lu mau bayar 30 ringgit aje..cit,manyak busuk punya olang…baik saya simpan aje…lagi pun banyak kenangan saya dgn h/p ni…oh…my h/p  I luv u so much…cup..cup…cup…(kalau sayang kenapa mau jual ma?),saje nak test market….muaahh!!!so,skrg ni saya bolehlah eksyen dgn asben saya…dan nampaknya h/p saya lagi canggih..he,he,he…(riak lah ni).Tak de lagi rasa ketinggalan zaman…begitu juga dgn member2 ofis saya….Skrg ni saya tgh sebuk mendownload lagu2 feveret dlm memory card…so bye,bye…see u…*wink…

Sila refer https://anayusof.wordpress.com/2009/07/01/handphoneku/

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s