Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Salam….

Leave a comment

Free Orkut and My Space Salam Graphics Glitters

Assalammualaikum w.b.t…

Apa kabar semua??Alhamdulillah,syukur ke hadrat Illahi,kita bertemu semula di sini setelah hampir 2 minggu menyepikan diri…Amacam sambutan Aidil fitri ditempat anda semua?Tentu meriahkan..maklumlah dah sebulan kita berpuasa,menahan lapar dahaga,ia merupakan satu kejayaan menguji keimanan kita…

Berkumpul adik beradik,sanak saudara..tentu riuh rendah dibuatnya…macam2 cerita timbul,dari satu topik kesatu topik…almaklumlah dah lama tak jumpa…..
Free Orkut and My Space Hello & Hi Graphics Glitters
Macam saya ni,adik beradik saya semua berkumpul dirumah pusaka arwah ayah dan ibu..ramai juga,adik beradik saya seramai 5 orang termasuk saya 6 orang,campur dgn anak2 diaorang lagi,lepas tu anak2 diaorang punya anak2 lagi,campur semua adalah 40 orang,…mana tak gamatnye suasana….yg best sekali time nak mandi…maklumlah rumah kampung bilik air cuma satu,terpaksalah ambil nombor kalu nak mandi….syukur Alhamdulillah,bekalan air sepanjang cuti hari raya ni sentiasa ada,tidak putus….sebab kg saya ni terkenal dgn ketiadaan air setiap kali musim perayaan,Kalau tak ada air tak taulah macamana keadaan nya,….kena tayammumlah nampaknya…
Free Orkut and My Space Hugs Graphics Glitters

Hari Raya pertama kami,seperti biasa acara ziarah menziarahi jiran terdekat..kemudian jiran2 tu pulak menziarahi kami…begitulah seterusnya…tiap2 tahun…routine hari raya kami…yalah,time hari raya nilah kita nak menziarahi mereka,ada kueh mueh,ketupat,rendang dan sebagainya…kalau hari biasa ,mungkin teh ‘o’ bujang aje…he,he,he..(ish…ada ke patut,tak baekk tau!)

Oklah,setakat ini dulu ya…aikk!…dah habis ? Orang kata kalau lama tak tulis mesti idea banyak..tapi saya lain pulak,bila lama tak tulis idea dah tak ada…dah berkarat…

Anyway,…See u next change…Insyallah….

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s