Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Salam….

Leave a comment

Salam semua,

Alhamdulillah…bersyukur saya pada Allah….lama tak update blog ni…baru ada kesempatan ni…Apa kabar semua?Anda sehat?Syukur Alhamdulillah…dah selesai keroje saya….tapi masih ada sikit2 yang nak di touchup…mcm pakai makeup plak…

Insyallah….dah petang ni hah..mesti hepi kan sebab dah nak balik..naik kematu duduk atas kerusi ni menghadap komputer ..

Oleh sobab hari dah petang,kita tgklah photo2 dibawah ni yg saya copy and paste dari blog isuhangat..kpd isuhangat tima kacih byk2….jgn marah ye…

Hari minggu lepas aku ke Econsave Senai. Di sana memang terkenal denganmakhluk rakyat asing yang bekerja di kilang Senai spt Bangla,Nepal,Indonesia,Myanmar dan Vietnam.

Aku tak tahan nak gelak tgk 2-3 orang awek Vietnam pakai baju tidur masa shopping siang-siang buta.Mungkin fesyen kat negara dia agaknya. Maklumlah lain negara lain budayanya, mungkin kelakar giler kat sini tempat diaorang biasa jer. Mungkin juga benda biasa di tempat kita menjadi bahanĀ ketawa jika kita amalkan di negara diaorangkan? Contohnya kucing yang jadi pet di sini di sana jadi lauk yang menyelerakan. huhuhu..

Tak hairanlah pasukan bolasepak Vietnam semakin handal.
koleksi gambar kelakar

Telekom Vietnam membaiki kabel telefon
koleksi gambar kelakar

Rel pelbagai guna
koleksi gambar kelakar

Double safety
koleksi gambar kelakar

Pakaian lain tak basuh ker?
koleksi gambar kelakar

3 dalam 1
koleksi gambar kelakar

Budak-budak sekarang di mana-mana pun dah tak respek orang tua
koleksi gambar kelakar

Alahai, mak dia tak perasan ker?

Photobucket

Cikgu di Vietnam, rockuuu!Alahai……

Photobucket

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s