Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Leave a comment

Salam…..

Aduii…ngantuk sangatlah ni…ngantuk tahap gaban….nak buat macamana ni?nak letak mancis ke macam Mr.Bean buat?Nampak macam apa pulak nanti…Ya Allah…tolonglah hamba mu yang lemah ni….takkan nak terlentuk depan komputer plak…buatnye boss masuk…nak jawap apo lak?Nak jawap…saya tengok world cup semalam..nampak sangat pembohong nya…nampak pembongak ea..bak kata org Nogori…mano ado World cup laei…maka nak tak nak terpaksalah saya meterrbeliakkan mata ni…bunyi loceng nak balik lambat lagi pulak tu…hu,hu,hu….

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s