Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Cuti sekolah bermula lagi….

Leave a comment

Salam,
Cuti sekolah selama 2 minggu dah bermula.Seronok anak2 saya…Insyallahkami akan bercuti diBukit Merah Laketown Resort,Perak.Ni merupakan percutian kami kedua di resort ni selepas 3 tahun.Masa mula2 kami pergi anak2 saya masih kecil…Jadi kami tak mandi2 di waterpark .Cuma kami pergi zoo dan naik kereta kabel.Pulau Orangutan dan ecopark pun kami tak sempat pergi..sebab masa terhad…2 hari 1 malam saya rasa tak mencukupi kalau nak menjelajah satu resort tu..superman atau superheroes aje yang boleh kot…
.Macam saya pergi ke A Farmosa resort Melaka,banyak tempat yang kami gagal lawati seperti Monkey Island sebab kesuntukan masa macamana nak sempat sampai resort pun dah tengahari…nasihat saya pada yang nak pergi A Famosa Melaka,pergi awal2 sampai aje pergilah zoo dia dulu termasuk Monkey island…sebab pertunjukan di zoo tu pun lama jugak ..kematu punggung dibuatnya..ada pertunjukan gajah,burung dsb….
lepas tu baru check-in dihotel..malam pergilah tengok pekan cowboy….masa jimat sesangat kalau macam ni…maklumlah first time kami pergi A Famosa….timing tak tau lagi,pakai redah aje…..dah macam lipas kudunglah kami berjalan,nak cepat lah katakan nak kejar masa….
Bukit Merah,tunggulah kedatangan kami..doakan kami selamat pergi dan selamat kembali ya…amin…

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s