Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Rileks sekejap….

Leave a comment

Salam,

Minat tengok Superman? Hero dia tu sape ya nama alahai lupalah pulak..yg jatuh semasa menunggang kuda tu?Ada Reeve,Reeve belakang namanya…anyway jom tengok gambar suparman ni(dlm bahasa Jawa)

Dari:http://www.isuhangat.net

Terima Kasih….

Jika kita tengok cerita superman, time dia nak jadi superman tu terus buka baju dan terbang.. macamana kalau Superman tersalah pakai kostum kawan-kawan dia kat studio..

Emergency case,

Superman lupa pakai spender

Superkitty

Superultra

Superpooh

Supercute

Superballet

Superdoraemon

Dan yang last sekali…paling gempak!

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Supersarung

aku bukan superman @ isuhangat

Baru lepas sunat lor..

he,he,he…malu ah dong!!…

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s