Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Salam, Selamat bercuti ……….

Leave a comment


Salam,

Selamat bercuti buat anak2……….wah !!!seronoknya cuti seminggu………rileks sikitlah saya…Alhamdulillah..

Tak perlu bergegas macam lipas kudung………cuba tengok lipas kalau dah kudung kaki …berpusing macam kipas lajunya..begitulah ibaratnya saya…….

oh ya..cuti sekolah ni saya tak ada perancangan nak bawa anak2 berjalan2 makan angin….rasa baru aje bercuti di A FAmosa dulu….lagi pun asben banyak pulak kerja minggu ni…tak boleh cuti…..anak2 nampaknya bercuti dirumah ajelah….jimat sikit duit…he,he,he….tapi kesian anak2………(kesian anak2 ke atau kesiankan saya ni?)

Cuti sekolah ni byklah jemputan kahwin..makan freelah kita…jimat kos …he,he,he..

Kpd pengantin baru dan yang bakal berkahwin tu,Selamat menempuh gerbang perkahwinan,semoga kekal hingga akhir hayat..amin..

Kedengaran di radio  lagu dari Wali Band lagunya Mencari Jodoh..Best jugak lagu ni..tapi disebabkan tiap2 hari telinga ni disajikan dgn lagu ni maka dah jemu plak mendengarnya…

Saya masih ingat lagi bila Wali Band ni mula2 dikenali dulu,anak2 saya tak jemu2 memasang VCD band ni…balik sekolah aje pasang,sebelum pergi sekolah masih sempat pasang VCD ni..sampai saya hafal senikata lagu …….tapi sekarang ni jgnkan pasang VCD ,bila keluar aje lagu kumpulan ni dalam radio cepat2 anak saya ubah stesen….dah boring tahap maksimumlah tu………apa2 pun lagu kumpulan Wali baik utk anak2..ada pengajaran didalamnya…tak percaya cuba dengar lagu Mari Sholawatan,taubat maksiat,Aku cinta Allah ,Ya Allah dll..Best….kumpulan musik di Malaysia mana ada buat lagu2 macam ni..melainkan kumpulan nasyid aje….Itupun bukan selalu keluar radio….bila ada perayaan aje barulah pasang mcm sambutan Maal Hijrah,Maulud Nadi Nabi ke barulah DJ2 radio pasang…

Bila tengok statistic blog ni,sedihnya saya..muaahhhhhhh.tak ramai yg singgah…kalau ada pun mungkin dlm kategori TERsinggah aje dan banyak ter2 lainlah…tapi tak pelah….yg penting saya dah ada blog sendiri…Bila tengok jumlah visitor blog2  yg best terpegun saya dibueknye…entri yg ditulis simple aje…tapi boleh mencecah ratus2 visitor satu hari..camno tu?Saya punya blog kalau dapat 20 visitor satu hari dah kira bangga dan baguih sangatlah……..he,he,he…sabau ajelah…..apa2 pun biar saya nangis dulu.muaaahhhhhhhhhh!!!!

Kesiannya saya………

babycryingwithmustachey.jpg baby crying with mustache image by iheartdinox3

Alahai,buruk bebenor kalau saya nangis macam ni……..

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s