Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Leave a comment

Salam,

Dua tiga hari ini rasa kurang sihat pulak.Sebab tu blog ni dah lama saya tak update.Kepala rasa berpusing2 .Macam nak tumbang .Bukan berpusing 360 darjah…Bak kata orang putih,,,dizzy…mizzy…ape2lah..

Ni pun saya kuatkan semangat pergi kerja.Ikutkan hati nak cuti lagi..Dua tiga hari lepas saya ambil M.C.Maklumlah cuti tahunan dah habis malah berhutang lagi you…Hai ,,nak buek camno…kesihatan tak mengizinkan saya bekerja…Duit boleh dicari ….betul tak?

Kepala saya ni masih berpinar2 lagi..Macam2 bintang yang muncul….Saya nak berehat sekejaplah..

Insyaallah besok saya sambung lagi…chow dulu…

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s