Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Anda dah potong????

Leave a comment

Anda dah potong?Belum?…..Abang dah potong? Of course!! Hah…jangan berfikiran kuning ya….Iklan ni bukan pasal potong tooot….tapi potong
line tipon.Mula2 saya tengok iklan ni kebetulan saya menonton TV dgn abang saya..abang kandung saya…bila mula aje iklan ni..kami berpandangan sesama sendiri…iklan apa ni?.takkan iklan lucah kot? Tapi dipengakhiran iklan tu barulah kami faham
yang dimaksudkan potong tu,potong line bukan bersunat dan memilih P1 W1Max ish..ish…….W1max,w1max….iklan macam ni pun ada….
Bagus jug bil TM dah ada pesaing.At least pengguna2 macam kita ni boleh buat pilihan.

Ini iklan dari TM.hai..macam..macam….layanzz…

Anak saudara saya yang baru bekerja dgn TM memberitahu bahawa TM bakal memperkenalkan High Speed Broadband (HSBB) kepada rakyat Malaysia bermula dengan penduduk di Lembah Klang tahun hadapan. Speed yang dijanjikan adalah dari 10MBps sehingga 1GBps secara berperingkat-peringkat. Ini adalah kerana sambungan ke rumah anda yang sebelum ini menggunakan ‘copper‘ akan ditukarkan kepada ‘fibre optics‘ melalui konsep Fibre To The Home (FTTH). So lopeh ini, kualiti broadband kita di Malaysia ini semestinya akan setanding dengan negara-negara maju yang lain. Canggih gitu..
Apa2 pun kita tunggu dan lihat..

Walaubagaimana pun iklan W1Max tu memang melucukan. “Pakcik pun dah lama potong,berbaloi2″….pakcik…pakcik…ish…ish..ish…malu ah!!!

Iklan TV dibawah ni paling best…

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s