Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Petua selamatkan selipar anda

Leave a comment

Dari :http://lahttp://lawak-gila.blogspot.com/

t.Besok Hari Jumaat kan.Kepada yang hendak menunaikan solat Jumaat tu,dibawah ni ada petua macamana nak menyelamatkan seliper anda.tak kiralah yang masih baru atau yang dah tak lalu orang nak tengok…Ni pun kalau anda ada sifat2 tak malu nak cuba…..hehe,he.Kemudian bertawakkal pada Allah.

Kalau macam ni punya security pun boleh hilang,then I don’t know what to say lah..Kira halal dunia akhirat,lagi pun kita kan baru lepas solat.Jadi biarkan ajelah..Mungkin dah tiba masanya tukar seliper kita tu….

kunciselipariq6

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s