Just to make you smile.blog

Because of your smile,you make life more beautiful

Cuti…yeah!!!!

Leave a comment

Hari ini saya cuti.Malas pulak nak pergi kerja.Tambahan pulak  cuaca mendung

macam nak hujan. Tinggal saya dengan Syasya di rumah. Syasya pun bila tengok mama dia tak pergi keroje dia pun tak nak pergi sekolah. Ada saja alasannya..Kecil2 dah pandai buat alasan..Tak boleh dibiarkan ni…kena bagi motivasi sikit. Harap dia tak terbawa2 hingga dewasa….Taknak seperti peribahasa emak borek anak rintik (sudah tukar ke) Sendiri tukar beb!!!!

Cuti2 ni boleh jugak saya update blog ni dengan senang lenang tanpa was was.kalau dekat pejabat tu agak susah sikit. Bila line dah clear baru boleh saya tulis di blog ni. (terpaksa berehat sebentar sebab Syasya suruh tolong dia cari baju)….ok…chow dulu….

Dah jumpa pun baju dia.Berhenti kat mana tadi…Oh ya…Dan diofis tu banyak mata2….jadi kena berhati2 sikit….ya lah duduk ofis buatlah kerja ofis ini tidak ,sempat pulak mengeblogdisini(betul ke istilah ni)…kalaulah bos2 saya tau..masak saya…nak masak apa ..kurma,kari,asam pedas…semua boleh…..

Best nya cuti!!!!

Oklah Kamarul pun dah nak balik dari sekolah, kena siap lunch dia….da…..

Advertisements

Author: anayusof

A mother to two adorable kids.Working in an engineering consultation firm. Masih baru dalam dunia blogging.Cantik tiada tapi manis ada..he,he,he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s